06 53 38 34 85
contact@iwi-hosting.nl
KIES UP-TO-DATE WEBHOSTING

WIJ ZIJN ER VOOR U

Portfolio van websites

Website-ontwerp in WordPress / Webflow voor diverse klanten:

de-utrecht.nl
saarlooswolfhonden.nl
lisaloissings.nl
landgoeddedriesprong.nl
meetingdistrict.nl

Klanten kunnen zelf onderhoud doen. Wij zijn stand-by als er vragen zijn.

Verschillen in webhosting

Goede hosting voor een website is ook van belang. Als je een mooie website hebt wil je deze ook tonen op internet. Vindbaarheid is erg belangrijk maar daarnaast ook e-mailverkeer en de stabiliteit van je hostingpakket: wordt je snel geholpen bij vragen? staat de site veilig? worden er back-ups gemaakt? Door de jaren heen zijn we bij meerdere hostingproviders geweest.

Werken met WordPress

Zorg ervoor dat je altijd de laatste versie van WordPress installeert. Als je kiest voor een WordPress hosting, dan zal daar altijd een installatie voor je klaar staan. Je kunt kijken op WordPress.org wat de laatste versie is en indien je een oudere versie tot je beschikking hebt kun je meestal meteen naar een nieuwere versie updaten. Zorg ervoor dat je altijd de laatste versie van WordPress geïnstalleerd hebt, voor de beveiliging.

Onderhoud van sites

De bovenstaande websites worden op onze VPS server gehost.
Voordeel hiervan is dat wij zelf controle hebben over de server en bij problemen snel kunnen ingrijpen. Onze server wordt continue in de gaten gehouden en de kleinste afwijkingen worden meteen verholpen.

Virtual Private Server

Sinds oktober 2017 hebben we regie over een VPS bij TransIP. TransIP biedt meerdere mogelijkheden om een website te hosten. Je kunt kiezen uit alleen webhosting, WordPress webhosting of een self-managed VPS server. Onze ervaring, vergeleken met andere hostingproviders, is bij TransIP erg goed.

Werken met Webflow

Webflow is een nieuw CMS pakket vanuit de V.S.. De ontwikkelomgeving is, inclusief CMS, gehost bij Amazon. Voordeel is dat je niet zelf een update hoeft uit te voeren. Wat we tot nu toe kunnen zeggen is dat het er erg goed uitziet, met goede beveiliging. Deze site is gemaakt met Webflow. Grotere sites m.b.v. Webflow zijn in de ontwerpfase.